Bourgondisch

Brabant staat bekend om haar bourgondische eetcultuur, waar ieder biertje gepaard gaat met een bitterbal, ieder wijntje met een blokje kaas en waar u altijd kunt genieten van een vorstelijke maaltijd. Wij hebben een aantal restaurants in de omgeving voor u op een rijtje gezet. 

Restaurants & Eetgelegenheden in Haaren

Nemerlaer Den DeelKLEIN180153

Sluit uw boswandeling of bezoek aan Kasteel Nemelaer af met een bezoek aan de Twaalf Trappisten, gevestigd in the souterrain van het kasteel. Van woensdag tot en met zondag bent u hier van harte welkom om een van de vele trappistenbieren te proeven die afkomstig zijn van kloosters uit binnen- en buitenland. U kunt hier ook lunchen, borrelen of genieten van een high tea, buiten op het terras of bij de open haard in de kelder. 
Info: De twaalf trappisten, Kasteellaan 2, 5076 RE Haaren

Tel: 06-53273193 (www.detwaalftrappisten.nl)

pannekoekenhuis

Pannekoekenhuis Belveren; gelegen op 400 meter van ons gastenverblijf en is gevestigd in een oude boerderij. Op de menukaart staan meer dan 290 verschillende soorten pannenkoeken en diverse andere gerechten zoals soepen en uitsmijters.
Info: Pannekoekenhuis Belveren  Oisterwijksedreef 4, 5076 NA Haaren. Tel. 0411-621791 (www.belveren.nl).

herbergvanboxtel

Tegenover de ingang naar kasteel  Nemerlaer staat restaurant Herberg van Boxtel. Hier kunt u à la carte dineren, maar u kunt zich ook  laten verwennen door de kok met een verrassend 4-gangen menu. Het restaurant is open van donderdag t/m zondag.
Info: Herberg van Boxtel,  Oisterwijksedreef 2, 5076 NA Haaren. Tel. 0411-621512 (www.herbergvanboxtel.nl).

Lots pic1

Aan de rand van het Helvoirt en vlakbij de N65 tussen Tilburg en Den Bosch ligt het gezellige restaurant Lots. Bij Lots kunt u dagelijks vanaf 12.00 uur terecht voor een Brabantse pannenkoek, een Big Brabo Burger of een Helvoirtse eendenborst. Het restaurant is geopend voor lunch & diner en er worden regelmatig thema avonden georganiseerd.
Info: Lots, Oude Rijksweg 20, 5268 BT Helvoirt
Tel: 0411-641266 (www.lotshelvoirt.nl)

Jopsenklein

Juffrouw Jopsen is een voormalig bruin dorpscafe in Haaren dat is omgetoverd tot sfeervol restaurant. De kaart is betaalbaar, heeft afwisselende specialiteiten en voordelige weekmenu’s. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Juffrouw Jopsen heeft alle ingredienten voor een Brabantse culinaire avond. Juffrouw Jopsen is op maandag gesloten.
Info: Juffrouw Jopsen, Driehoeven 2, 5076 BB Haaren
Tel: 0411-607473 (lees verder op Facebook)

Reblochon is gelegen in het dorpshart van Haaren. Het etablissement is vernoemd naar een bijzondere Franse kaas en biedt een veelzijdige keuken met geraffineerde smaken. U kunt kiezen uit een drie, vier of vijf gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Geopend woensdag – zaterdag.
Info: Reblochon, Kerkstraat 45, 5076 AT Haaren,
Tel. 0411-675640 (https://www.reblochon.nl/)

Bij Boerderijwinkel Het Belvershuys aan de Belverse straat in Haaren kunt u dagverse Brabantse streekproducten kopen die u bij de bed and breakfast kunt nuttigen, zoals verse soepen, romige kazen en volledige maaltijden.
Info: Het Belvershuys, Belversestraat 31, 5076 PW
Tel: 06-20317290 (www.hetbelvershuys.nl)

Advertentie