Omgeving

Overnachten in de ‘Tuin van Brabant’

Direct achter het gastenverblijf liggen de Belverse akkers, een beschermd gebied met weilanden, kwekerijen, aspergevelden en aardbeienvelden waar u rustig en ongestoord kunt wandelen over de zandpaden.

Ook ligt op maar vijf minuten wandelafstand het natuurgebied rondom kasteel Nemerlaer en de Campina. In de nabije omgeving van deze groene bossen liggen de Oisterwijkse bossen en vennen waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en zwemmen in het buitenzwembad Staalbergven.

Met de auto zijn de Loonse en Drunense Duinen
eIMG_1273n de Efteling al binnen 20 minuten te bereiken. Deze attracties  zijn ook toegankelijk met zowel de bus als de trein. De bushalte is op 200 meter afstand
van het verblijf en heeft een directe lijnverbinding met ’s-Hertogenbosch en Tilburg via Oisterwijk, lijn 140. In Oisterwijk is een treinstation met verbindingen naar Tilburg en Eindhoven.

kasteelwinterklein245163In het centrum van Haaren vindt u meerdere restaurants en eetgelegenheden. Deze zijn allen op loopafstand. Het pittoreske Oisterwijk is gelegen op 3 km afstand en heeft een ruime keuze aan terrassen, eetgelegenheden en winkels.

Ons gastenverblijf ligt op 450 meter afstand van het eindpunt van de eerste etappe het Pelgrimspad, een bekende wandelroute, en ligt aan de knooppuntroute ( nr. 1 & nr. 89 ) voor fietsers en wandelroutenetwerk Het Groene Woud (nr.29). Andere leuke fietsroutes vindt u in de Ommetjes brochure van het Groene Woud. (ommetjes-haaren-herdruk-2018)

Heeft u geen fietsen bij u, maar wilt u toch de prachtige omgeving verkennen op een sportieve manier? Dan kunt u bij Schepers Fietsenverhuur Oisterwijk ook fietsen huren.

Advertentie